Sivut

maanantai 2. syyskuuta 2019

Tuulahdus Lousianasta moodboard

Tuulahdus Lousianasta moodboard

Kun kuulin tämän aiheen heti mieleeni pompahti luonto, joten tämä mood board on lousianan luonnosta.

Kaikki kuvat ovat pinterestistä


Moodboardissanäet:

Kaksi kaunista luontokuvaa, joissa näet Louisianan vesistöjä ja puita Ja vielä kolmannen joka on otettu aamuyöllä. Näet myös kuvan Louisianan lipusta, jossa on lintu ruokkimassa poikasiaan pesässään, tumman taustan kera. Näet Louisianan eläimiä krokotiilin ja vaaleanpunaisen delfiinin. Viimeisenä näet kauniin kuvan jostakin Louisianan sillasta varmaankin syksyn aikoihin.


Miksi valitsin nämä kuvat:

3 melkein saman näköistä luonto kuvaa

Valitsin kuvat sillä jokainen iski silmääni jollakin tavalla ja rakastan miltä luonto näyttää kuvissa. Kuva joka otettiin varmaan aamuyöllä on todella kaunis ja rakastan sen värejä.

Krokotiili/alligaattori

Valitsin tämän kuvan sillä halusin kuvia Louisianan eläimistä ja tämä kuva on kuvattu todella hyvin ja siinä näkee krokotiilin/alligaattorin silmät todella hienosti.

Vaaleanpunainen delfiini

Tämä kaunis delfiini kuvattiin louisianan vesissä. Delfiini nimettiin Pinkieksi. Kuulin tästä äidiltäni ja kun näin kuvan siitä pinterestissä niin halusin laittaa sen tähän moodboardiin. Se on tosi kaunis ja erilainen kuin muut joten se kuvastaa vähän mua. Mä oon aina pukeutunut pinkkiin ja en oo kun muut mun ikäiset tytöt kun keräilen leluja. Linkki artikkeliin pinkiestä.

Louisianan lippu

Valitsin kuvan sillä se on Louisianan lippu ja aihe oli Louisiana.

Louisianassa oleva silta

Valitsin kuvan sillä kuva on kaunis ja siinä on ihanat syksyiset värit jotka sopivat hyvin tähän aikaan vuodesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti