Sivut

tiistai 15. lokakuuta 2019

Nayteikkunan tekeminen (Asiakkaan valitseminen, ensi tapaaminen)

Paras tapa tehdä näyteikkunan

Saimme koulussa tehtävän etsiä meille asiakas ja suunnitella heille näyteikkuna, joten valitsimme Pentikin.

Asiakkaan valitseminen

Ensin meillä oli vaikeuksia valita asiakasta, mutta opettajien avulla saimme tietää, että minä ja tiimiläiseni Venla tykkäämme sisustuksesta, joten päädyimme menemään Pentikkiin. Jos sinun pitää etsiä asiakasta yksin niin mieti mistä sinä pidät ja luettele kauppoja jotka liittyvät aiheeseen. Jos teitä on monta ihmistä ryhmässä ja yritätte etsiä asiakasta, listatkaa asioita joista olette kaikki kiinnostuneet ja niistä kaikki valitsee 3 parasta ja katsokaa mikä sai eniten ääniä.

Asiakkaa hankinta

Ensin me soitimme Pentikkiin ja kysyimme jos myymälä päällikkö on paikalla ja puhuimme suoraan hänelle, mutta voit myös mennä itse liikkeeseen suoraan kysymään. Hän oli tosi mukava ja sovimme tapaamisen seuraavaksi päiväksi.

Ensi tapaaminen

Ensitapaamisessa pitää olla kysymykset valmiiksi mietitty ja varmistaa, että teillä on kaikki tarpeelliset tavara mukana esimerkiksi mitta.

Kysymyksiä asiakkaalle

  • Mitä haluatte näyteikkunan myyvän?
  • Millainen värimaailma on mieluisa?
  • Mitä saamme käyttää nayteikkunaan?
  • Mistä tuotteita saadaan ottaa?

Näyteikkunan mittaaminen

Tapaamisen jälkeen mittasimme näyteikkunan. Meidän piti mitata ikkunan korkeus ja leveys. Mittasimme myös tilan johon laitoimme tavarat näyteikkunaa varten. Mittasimme myös mahdolliset huonekalut joita haluaisimme käyttää näyteikkunassa.

Nämä blogit liittyvät tähän aiheeseen:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti