Sivut

tiistai 17. maaliskuuta 2020

Miten tehdä hyvä flat lay?


Mikä on flat lay?

Tässä on pinterest taulu, jossa näet mikä on flat lay






Tämä video kertoo todella hyvin mitä eri asioita flat layhin voi laittaa. Siinä puhutaan vaatteista, kasveista ja eri tekstuureista.




Tämä video on mielestäni todella hyvä esimerkki siitä, että taustan ei tarvitse olla aito! Tässä videossa näytetään miten tehdään hyvä tausta flat layllesi. Tämä on trikki jota tulen varmaan itse käyttämään tulevaisuudessa!




Valitsin tämän videon sillä siinä näytetään kuinka erinlaisen kuvan saa vain vaihtamalla tavaroiden paikkaa.

Mitä oivalsin?

Minä huomasin, että Flat lay kuvat ovat todella hyviä tapoja kuvata monta tavaraa samaan aikaan ja sen kuina monta erilaista kuvaa saa vain vaihtamalla tavaroiden paikkaa. Minä tykästyin tähän kuvaamis tapaan ja inspiroiduin näistä kuvista ja videoista.

Flat layssa käytetään erilaisia taustoja

Flat layssa käytetään paljon erilaisia taustoja. Taustoina voi käyttää sänkyä, vilttiä, lattiaa, pöytää tai oikeastaan mitä vain. Taustan voi myös askarrella itse tai käyttää vain värillistä paperia taustana.

Flat lay kuvan sommittelu

Flat lay kuva pitää sommitella, jotta se sopisi kuvaan. Sen pitää olla tasapainossa. Siinä ei saa olla liikaa tavaraa ja tavarat on aseteltava, jotta ihminen huomaa mistä kuvassa on kyse. Sommittelu on hyvin tärkeää ja tavaroita vaihtamalla saa todella erinlaisen kuvan, joten älä tyydy ensinmäiseen sommitteluusi vaan kokeile muitakin vaihtoehtoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti