Sivut

maanantai 11. toukokuuta 2020

Littlest petshop Myynti kuvia

Mikä on Littlest Pet Shop?




Littlest Pet Shop eli lps tai petsit ovat pieniä muovisia eläin leluja, joita kerätään paljon nykyään. Petsejä on monta erinlaista ja petsit luetellaan vanhoihin ja uusiin petseihin. Vanhoja petsejä ei myydä enää ja uudet petsit ovat ihan erin näköisiä kuin vanhat. Moni petsi keräilijä tykkää enemmän vanhoista petseistä. Petsit ovat Hasbron tekemiä. Vanhoista petseistä ollaan ruvettu tekemään feikki petsejä, joka tarkoittaa sitä, että muut lelu yritykset yrittävät matkia tai kopioivat täysin hasbron petsit ja myyvät niitä kaupoissa tai netissä.


Hyvä myyntikuva


huomasin, että paras myyntikuva petseille on valkotaustainen kuva, jossa on pelkkä petsi tai jotakin petsitavaraa petsin mukana. Kuvassa täytyy olla hyvä valaistus ja sitä ei saa muokata liikaa tai muuten petsin kaikki viat eivät näy kuvissa esimerkiksi, jos koira on päässyt puraisemaan petsistä se täytyy näkyä kuvassa.







Minä olen ennenkin ottanut petsien, myyntikuvia, mutta en ole ennen ottanut yksittäisiä kuvia kaikista petseistä. Otan kuvat tällä tavalla minun petsien myynti instagramiin. Olen kuvannut petsien päällä omia tekemiäni mekkoja. Tässä pari kuvaa kuvauksistani. Nämä kuvat on otettu vuonna 2018 ja laitoin ne petsi facebook kirppikselle!















Miten voisin parantaa kuvia?

  • petseihin pitäisi tarkentaa
  • Kuvat pitää ottaa kauempaa
  • Tausta voisi olla paremman näköinen
  • Näissä kuvissa myin mekkoja, joten siistimmät petsit olisivat olleet parempia

Mitä hyvää kuvissa oli+

  • Kuvissa oli hyvä valaistus
  • mekot näyttävät hyviltä kuvissa
  • Käytössä oli hyvä kamera

Muita petsi myyjiä

Minun tutuni on myös petsi keräilijä. Hänellä on oma youtube kanava ja 2 instagramia. Sain idean myydä petsejäni instassa häneltä, Hänen petsien myynti instagram on sugarinlpskirppis ja hänen petsi instagraminsa on Sugarpetshops. Hänen youtube kanavansa on SugarPetShops. Hänen myyntikuvansa ovat todella hienoja. Hänellä ei tällä hetkellä ole kuvia hänen petsien myynti instassa.



Kuvauspäivä



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti