Sivut

tiistai 10. joulukuuta 2019

Miten tehdä ena-koodi ja miten hinnoitella tavarat

Hinnat ja ena-koodi ovat tärkeitä kaupassa

K-Citymarketissa työ harjoittelussa ja pääsen hinnoittelemaan tuotteita paljon. Ensiis keksi niille hintoja vaan laitan niihin hinnat koneella.

Hinnoitus hinnoittelu koneella

Hinnoittelu hinnoitus koneella on helppoa! Pitää vain tietää tuotteen hinta ja laittaa se hinta hinnoitus koneeseen ja painaa liipasinta ja hintalappu tulee ulos.

Ena-koodin tekeminen

Jos tuotteessa ei ole enaria, siihen pitää tehdä hinta ja ENA- koodi eli enari. Enari on tärkeää tai muuten kassa ei voi lukea tuotetta. Enarista saa tuotteen hinnan ja tuotteen tiedot. Enarin tekeminen ei toimi niin helposti kuin hinnoitus koneen käyttö. Sitä varten on oma koneensa. Siinä koneessa on kiinni enarin lukija ja näppäimistö.

Jos ena-koodi on tippunut myynnin aikana

Jos enari on tippunut myyninaikana, pitää ottaa tuote ja toinen samallainen tuote. Jos kyseessä vaate, sen pitää olla saman kokoinen. Koneenluona sinun pitää lukea enari siitä toisesta tuotteesta jonka otit mukaasi. Tarvittaessa voit myös kirjoittaa enarin laitteeseen käsin. Sitten painat entter ja kirjoitat tuotteen nimen ja mallin. Paina taas entter ja laita tuotten hinta. Kone antaa sinun valita monta hintalappua haluat tulostaa. Tässä tilanteessa tulosta vain yksi.

Jos ena-koodia ei ole kengissä jotka tulivat myyntiin.

Jos enaria ei ole kengissä jotka tulivat juuri myyntiin, niin saat enarin suoraan kenkä laatikossa. Lue enari koneeseen ja laita kengän malli ja koko tekstiksi. Sen jälkeen hinta ja hintalappujen määrä. Jos kenkiä koko 39 on vaikka 3kpl niin voit tulostaa 3 hintalappua suoraan.

Blogit jotka liittyvät aiheeseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti